Válogass LEGO® újdonságainkból karácsonyra!

2018-11-19

Az ünnepek közelednek, ideje egy kis szemlét tartani a játékok világában! Minek örülne a gyermeked karácsonykor? Ha olyan ajándékot szeretnél a fa alá tenni, amivel biztosan sikert aratsz, érdemes megismerned az újdonságainkat!

Webáruházunkban olyan, régóta várt termékek kaphatóak, mint amilyen a Betrayal at Cloud City, vagy a Hogwarts kastély! Ki ne rajongana a Birodalom és a Köztársaság történetéért? Igen, a LEGO® Betrayal at Cloud City minden Star Wars rajongó kisfiúnak és kislánynak elhozza a legújabb összeállítást! A jól ismert szereplőkkel megelevenedik az űr legismertebb meséje, a LEGO® készlet darabjaiból pedig formát ölthet az egyik jelenet helyszíne! 2812 darab LEGO® építőelemés 18 db figura áll a rajongók rendelkezésére, hogy felépítsék a Csillagok háborújának felhővárosi helyszínét!

A másik, igazán ikonikus újdonság nem más, mint a várva várt Hogwarts kastély, azaz a Harry Potter könyvek fő helyszíne, a Roxfort! A LEGO® készlet igazán impozáns és lélegzetelállító lett, már csak a méreteit tekintve is, ugyanis nem kevesebb, mint 6020 db LEGO® építőelemés 25 figura képezi a teljes készlet tartalmát! A kész Hogwarts kastélyból pedig semmi nem hiányzik Hagrid kunyhójától elkezdve a Fúriafűzön át a Titkok kamrájáig!

Keress minket elérhetőségeink egyikén, és rendeld meg LEGO® újdonságainkat az ünnepekre!