Újra izgalmas promóciókkal rukkolt elő a LEGO®!

2018-06-25

A LEGO® termékek között nem csak rengeteg az újdonság, hanem az izgalmasabbnál izgalmasabb promóciók is váltják egymást. Június hónapban a Ninjago sorozat rajongóié a főszerep!

A LEGO® Ninjago szórakoztató, izgalmas, akció- és kalandokban bővelkedő TV show, a nindzsa csapattal a főszerepben: Lloyd, Kai, Nya, Jay, Zane és Cole feladata, hogy megállítsa Garmadon fiait, a rejtélyes motoros bandát. Ők ugyanis a három Óni maszk megszerzését tűzték ki célul, melyeknek erejével a legádázabb Lord Garmadont akarják feléleszteni. Vajon sikerül majd Lloydék terve? Játszd végig, hiszen minden adott hozzá: Spinjitzu képzés, City üldözés, Villám repülő, Vermilion támadása, és A legvégső fegyver temploma is rendelkezésedre áll, de természetesen nem maradhatnak ki a főszereplők sem, az összes Spinjitzu kapható LEGO® boltunkban!

Ráadásul, ha júniusban vásárolsz LEGO® Ninjago termékeket 5990 Ft felett, a tiéd lehet egy Zane Kendo edzés szett! Ne maradj le, a promóció csak a készlet erejéig tart! Bővebb információért hívj minket bátran!