Toy Story 4.: új film, új LEGO Toy Story készletek a webshopban!

2019-07-02

A Toy Story animációs filmek hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen roppant szórakoztató alkotások, amik kicsiket és nagyokat egyaránt lekötnek. Rengeteg olyan felnőtt is követi ezeket a filmeket, akik még gyerekként látták az első és második részeket. Természetesen a LEGO, ahogy más mozisikerekkel kapcsolatban, nem feledkezett meg a Toy Story filmek rajongóiról sem. Most a Toy Story 4. részével kapcsolatban új LEGO készletekkel örvendezteti meg a dán cég a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A legújabb LEGO Toy Story készletek a most bemutatott 4. rész legjobb pillanatait dolgozzák fel. Akik már látták a filmet, a készletek megépítésével újra átélhetik a legizgalmasabb, legviccesebb jeleneteket. Azok, akik pedig még nem ültek be a moziba a legújabb részre, a LEGO Toy Story készletekkel való játék után biztosan kedvet kapnak ahhoz, hogy akár az egész család együtt elmenjenek és megtekintsék az alkotást.

A LEGO Toy Story készletek, akárcsak a filmek, tökéletes elfoglaltságot nyújtanak, gyereknek és felnőttnek egyaránt.

A LEGO kínálatában már korábban is lehetett találkozni a Toy Story-val. A régiek és az újak között a legfőbb különbség az, hogy a mostaniban a karakterek ismét a megszokott, hagyományos LEGO figura kinézettel rendelkeznek. Ezen kívül rengeteg különleges elem található a LEGO Toy Story készletekben, amik még izgalmasabbá teszik megépítésüket. Az önfeledt szórakozás garantált ezekkel a színes, vidám játékokkal!  

Ha Te és gyermeked is kedvelitek a Toy Story filmeket, nem lehet kérdés, hogy vásárolj a LEGO Toy Story készletekből! Idézzétek fel együtt a film legjobb jeleneteit, vagy hangolódjatok rá a mozizásra! Fedezd fel a kínálatunkat és szerezd be mihamarabb a Nektek tetsző készleteket, ugyanis most nálunk különösen kedvező áron juthatsz hozzá a legújabb LEGO játékokhoz. Amennyiben kérdéseid lennének a LEGO Toy Story készletekkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre!