Ne maradj le a 2018-as LEGO® DUPLO újdonságokról!

2018-06-25

LEGO® boltunkban igen népszerű kategória a legkisebbeknek való LEGO® DUPLO. A DUPLO 2 és 5 éves kor között ajánlott, picit nagyobb darabjait könnyebben összerakják a kicsik. A LEGO® DUPLO ezúttal főleg a leendő logisztikusoknak és közlekedésrajongóknak kedvez, hiszen a már régóta létező vasutas szettekhez érkezett többféle kiegészítő.

Vasúti híd és sínek, illetve Vasút kiegészítő nevű készletet ajánlunk a pálya izgalmassá tételéhez: nem csak egyszerű síneket találunk a csomagban, hanem hidat vagy sorompót és váltókat is. A Tehervonattal és a Gőzmozdonyos vonat készlettel pedig akár egy igazi közlekedési káosz is kialakulhat a szobában.

A LEGO® DUPLO természetesen gondolt azokra is, akik másféle érdeklődési körrel rendelkeznek. Minnie születésnapi zsúrja és Miki csónakja szintén izgalmas játékra csábítja a legkisebbeket.

A 2018-as újdonságok már raktáron vannak, gyere, nézz körül LEGO® boltunkban, és válassz kedvedre, vagy rendelj egyszerűen online! Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!