Mitől olyan különlegesek a LEGO® Hidden Side termékek?

2019-09-05

A LEGO® Hidden Side termékeken rengeteg embernek megakad a szeme, nem véletlenül, hiszen már első látszatra roppant látványos és izgalmas készleteknek mutatkoznak. 

LEGO® Hidden Side termékek A dán cég legújabb termékei nem mindennapi LEGO készletek, ugyanis a termékekben a virtuális valóság és az építés egyesülnek. A LEGO® Hidden Side termékek piacra dobásával a tervezők legfőbb célja az volt, hogy a vásárlók a korábbi készletektől eltérően kibővült és modernebb játékélményt kapjanak, ami kiváló alapot biztosít a felhőtlen szórakozáshoz.

A LEGO® Hidden Side termékekkel a tervezők elsősorban a hét év feletti korosztályt célozzák meg, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem ritka, hogy felnőttek saját részre vásárolnak ebből a szériából készletet. A LEGO® Hidden Side termékek rengeteg extrát tartalmaznak: különleges elemeket, új minifigurákat és olyan meglepetéseket rejtenek, amiknek feltárásához mindenképp szükség lesz mobiltelefonra és a LEGO® Hidden Side termékekhez kapcsolódó applikációra. Az alkalmazással lehetőség van a szerepjátékra, ugyanis az applikáción keresztül lehet belecsöppenni a LEGO® Hidden Side készletek történeteibe. Az alkalmazás szabadítja rá a történetben szereplő szellemeket a városokra, amiket a játékosoknak el kell kapniuk. Az applikáció rendkívül szórakoztató, izgalmas játékot biztosít a készletek megépítésekor, reagál arra is, ha a játékosok belenyúlnak a már felépített épületekbe és módosítják azokat. A mobiltelefonos alkalmazáson elérhetők olyan játékok, amiket a LEGO® Hidden Side termékek nélkül is lehet játszani. A LEGO® Hidden Side termékekhez kapcsolódó applikáció ingyenesen letölthető, így csak a Neked tetsző készletet kell megvásárolnod, majd az alkalmazás feltelepítése után máris indulhat a játék.

Ha különleges, eddig még nem tapasztalt játékélményre vágysz, szerezd be a neked tetsző készletet, ehhez fedezd fel a LEGO® Hidden Side termékek kínálatát! Ha kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!