Milyen egy titkos ügynök autója? Építsd meg James Bond legendás Aston Martinját, és megtudod!

2018-10-25

Kevés olyan ember van, akit ne varázsolt volna el valamelyik James Bond történet és ne szerette volna kipróbálni magát titkos ügynökként valamelyik film megnézése után. Ugyan ezt a pozíciót a valóságban akárki nem töltheti be, viszont a Lego jóvoltából egy igazi titkos ügynök autó lehet a Tiéd, ha James Bond Aston Martinjának összerakható változatát megvásárolod választékunkból!  

Lego James Bond Aston Martin készletünk élethű mása az eredeti autónak, ami kellő részletességgel és pontossággal mutatja be a legendás járművet. Rendkívül különleges Lego készlet, ami egyetlen gyűjteményből sem hiányozhat, de azok az emberek is rajongani fognak érte, akik kedvelik az autókat és azok különleges kiadásait.

A Lego James Bond Aston Martin megépítését a kicsik és nagyok is egyaránt élvezni fogják, akár az egész család beszállhat a játékba. Az őszi és téli esték most éppen ideálisak egy kis építkezéshez! Szerezd be a legújabb, leglátványosabb készletet! Ha a vásárlás előtt további információkra lenne szükséged a termékről, vedd fel Lego szaküzletünkkel a kapcsolatot elérhetőségeinken!