Merülj el Harry Potter varázslatos világában legújabb LEGO® készleteinkkel!

2018-08-08

Harry Potter történetét szinte mindenki ismeri, és annak ellenére, hogy már nem igazán születnek új történetek az ifjú varázslóról, töretlen népszerűségnek örvendenek mind a könyvek, mind a filmek, ugyanis a rajongók újabb és újabb mondanivalót fedeznek fel bennük. 

Ha Te is részese vagy a Potter-őrületnek és gyűjtöd a különleges dísztárgyakat, játékokat a témában, a gyűjteményedből nem hiányozhatnak a legújabb LEGO® Harry Potter készletek!

Az új LEGO® Harry Potter készletekkel ismét felidézheted a történet legemlékezetesebb mozzanatait anélkül, hogy elolvasnád a könyveket vagy megnéznéd a filmeket. Az ifjú varázslótanonc történetét feldolgozó LEGO® szettek akár azok számára is valódi szórakozást kínálnak, akik eddig nem igazán mélyültek el Potter világában, ugyanis rendkívül látványos építmények készíthetők el az elemekből, ráadásul a készletekben található figurák is megalapozzák a hangulatát a közös építésnek.

A LEGO® Harry Potter készletek kicsiknek és nagyoknak egyaránt önfeledt élményt biztosítanak. Szerezd be kínálatunkból a Neked tetsző szettet, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!