Lego Vidiyo Beat Box: ez valami más!

2021-04-07

Lego Vidiyo Beat Box a legózás forradalmian új élményével ajándékoz meg! Mit csináltál eddig, amikor leültél a lego készleted mellé?

Lego Vidiyo Beat Box

A készlet darabjait raktad össze és abból építetted meg azokat a világokat, amik a lego dobozán szerepeltek. A lego, amit érzel az ujjaid közt, amit látsz a szemeddel nem több az asztalon vagy a szőnyegen fekvő építőelemeknél. A Lego Vidiyo Beat Box azonban egy új világba viszi a lego rajongóit. A legújabb készletek nem kevesebbet ígérnek, mint azt, hogy kitágítják a legozás eddig megszokott határait. Az új Lego Vidiyo Beat Box a fizikai térből átlép a virtuális térbe. Mit jelent ez? A legjobb, ha első kézből kipróbálod, hiszen így tökéletes az élmény, de kedvcsinálónak leírjuk röviden, hogy mire számíthatsz, ha egy eredeti Lego Vidiyo készletet felnyitsz otthon!

Lego Vidiyo Beat Box készlet lényege természetesen a dobozban található lego, de ezúttal egy kis plusz is jár hozzá. Töltsd le a készlethez járó ingyenes telefonos applikációt és merülj el a Lego Vidiyo Beat Box csodás világában! A virtuális térben a lego életre kel és Te döntheted el, hogy milyen buli kerekedjen belőle! A robot, a láma, a kalóz, az unikornis vagy az űrlény is a Te utasításaidra vár, hogy klipet rendezz a legbulisabb lego segítségével! Vidd magaddal bárhová, nyisd meg az applikációt a telefonodon és máris indulhat a tánc! Énekelj, táncolj, legozz és mutasd meg a barátaidnak, hogy mit alkottál a Lego Vidiyo Beat Box-oddal!

Már csak a Lego Vidiyo Beat Box hiányzik a lego gyűjteményedből? Mindennél jobban szeretnéd kipróbálni, milyen az új lego élmény? Ez nem kerül semmibe, csak rendelj online termékeinkből és mi hamarosan kiszállítjuk az új kedvenceidet! A honlapon minden, elérhető Lego Vidiyo szerepel, válaszd azt, amelyiket a legjobban kipróbálni, ha pedig úgy döntöttél, hogy a többit is szeretnéd, térj vissza hozzánk és gyűjtsd össze mindet! Szívesen segítünk bármiben, keress minket bizalommal és kérdezz tőlünk a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén!