Lego Super Mario készlet: Luigi kalandjai kezdőpálya

2021-08-26

Lego Super Mario egy fantasztikus készlet, amiben egyszerre kettő, népszerű játék is találkozik, a lego és a videójáték. Minden gyerek, aki jól ismeri a videójátékok világát, találkozott már Super Mario játékkal, ami a nagy klasszikusok közé tartozik és megkerülhetetlenül a része a számítógépes játékok világának. Most kiléphetsz a virtuális világból és a kézzelfoghatóvá teheted a számítógépes akadálypályák kalandjait! Szerezd be a Lego Super Mario készleteit és építs meg minél többet a már megismert akadálypályákból!

 

Lego Super Mario

Lego Super Mario készletekből összesen hármat találsz a lego webshopban, köztük az egyik legszórakoztatóbbat, a Luigi kalandjai kezdőpályát. A Luigi kalandjai kezdőpálya készlet Super Mario barátjának, Luiginak az egyik küldetését tartalmazza. Nem muszáj egyedül hagynod szegény Luigit, szerezd meg a többi készletet is és Super Mario máris a segítségére siethet a barátjának!

A videójátékok világát annyira hűen utánozza ez a  Lego Super Mario, hogy a készítők a játék közben felcsendülő zenéről és a jellegzetes hangulatról sem feledkeztek meg. Igen, ez már egy olyan, innovatív lego készlet, ami zenélni is tud! Nézd csak meg közelebbről Luigi figuráját, találsz rajta egy gombot, amit ha megnyomsz, a lego figurából azonnal áradni kezd a zene. Máris kezdődhet a versenyfutás az idővel, vajon hány pályán tudsz végig haladni? Játszatok egyszerre többen is és versenyezzetek, hogy ki tud gyorsabban a végére érni a kalandoknak Luigi vagy pedig a barátja, Super Mario?

A  Lego Super Mario készletek közül a Luigi kalandjai kezdőpálya az, ami a számítógépes játékok iránt rajongók számára is érdekes újdonság lehet. Próbáld ki Magadat az építésben is, használd a kezedet arra, hogy mozgasd kedvenc videójáték hőseidet a játék konzolokon és gombokon túl is! Fedezd fel a Lego fantasztikus újdonságait, gyűjts össze minden  Lego Super Mariot!

A vásárlást online is le tudod bonyolítani, egyszerűen csak meg kell rendelned a webáruházból a kiválasztott lego készletet és megvárni, hogy kiszállítsuk Neked a megadott címre!