Lego Monkie Kid megmenti a világot a gonosz Bikadémontól!

2020-10-14

Itt van a Lego egyik legújabb készlete, a Lego Monkie Kid! A Lego Monkie Kid készlet ötlete nem máshonnan ered, mint a kínai kultúra színes és mitológiákban gazdag anyagából! A Nyugati utazás című történet örökíti meg a Majomkirály kínai mítoszát, amiben maga Lego Monkie Kid kapja a főszerepet.

 

A történet szerint a Majomkirály volt az, aki réges-régen megszabadította népét a gonosztevőtől, Bikadémontól és a mágikus pálcája segítségével bezárta Őt egy hegy mélyébe. A mágikus pálca viszont nem veszett el, ma is megvan. Lego Monkie Kid egy átlagos tésztafutár fiú, aki megtalálja az ősi varázseszközt. Kezdeték veszik az izgalmas kalandok és a fordulatos történetben Lego Monkie Kid és a barátai feladata lesz, hogy megmentsék a világot a kiszabadult Bikadémontól és annak félelmetes klón seregétől.

Te is részt vehetsz a küzdelemben és megismerheted a kínai legenda részleteit, ha a Lego Monkie Kid készlet minden darabját megszerzed! A történetben a bátorság és a barátság kerül középpontba, amiből fantasztikus kalandok születnek. A lego készlet lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld a legújabb, érdekes, rejtett funkciókkal is ellátott termékeket és saját magad építsd fel a mese meghatározó elemeit!

A készletekben olyan legendás járművek várnak arra, hogy lego darabról lego darabra összerakd őket, mint a főhős Felhő Járgánya, Sandy motorcsónakja vagy az Acélbika tank. Természetesen az izgalmas helyszínekről sem feledkeztek meg a tervezők és a lego-ból felépítheted a lángoló öntödét is, na és persze a hős csapat titkos főhadiszállását! Állítsd szembe egymással a rettegett Bikadémont és Lego Monkie Kid elszánt, bátor csapatát és ne hagyd, hogy a gonosz győzedelmeskedjen a világ felett!

A lego készletekben minden gyerek utat engedhet a kreativitásának, szárnyalhat a fantázia, miközben a kicsik kézügyességét is fejleszti a lego darabok egymáshoz illesztése. Az egész család beszállhat a játékba és közösen idézhetik fel a kínai legenda csodás történéseit!

Rendelj webshopunkból és lepd meg vele a családot!