LEGO Jurassic World: izgalmas készletek nem csak rajongóknak!

2020-07-06

A dinoszauruszok világa rejtélyes, izgalmas és kalandos világ, ami sok gyereket és gyermek lelkű felnőttet vonz. Nem véletlen, hogy a témában több LEGO Jurassic World készlet is kapható. A webáruházunkból Te is meg tudod rendelni azt a LEGO Jurassic World játékot, ami még hiányzik a gyűjteményedből vagy azt, amivel valakinek szeretnél örömet szerezni.

 

A webáruházunkban elérhető LEGO Jurassic World készletek egy-egy jelenetet elevenítenek fel a híres filmekből. Az igazi rajongók polcáról nem hiányozhatnak ezek a játékok sem!

Természetesen azoknak is ajánljuk a LEGO Jurassic World játékokat, akik a dinoszauruszok iránt éreznek olthatatlan érdeklődést és nem csak a filmet látták. 

Minden dobozban egy-egy teljesen új és valóban izgalmas kaland lapul, ami csak arra vár, hogy Te építőelemről-építőelemre összerakd! Válaszd ki, hogy melyik kalandot szeretnéd átélni, építsd meg és ezután már csak annyi a dolgod, hogy belemerülsz a dinoszauruszok és a Jurassic Park világába!

A Park területén mindig történik valami, a hatalmas, ősi állatokat nem is olyan könnyű kordában tartani, arról nem is beszélve, hogy néha a szerencse sem áll a Parkban dolgozók mellé. Amikor például kikapcsolják az áramot és néhány állat kitör a kerítések mögül, nincs más hátra, mint utánuk eredni a kutatójárműben.

LEGO Jurassic World-del a filmben is látható kaput szintén meg tudod építeni, a kapu elé pedig egy félelmetes T- Rexet is oda tudsz állítani, hogy eljátszd a nagy jelenetet. 

Az egyik szereplő megzavarta a Velociraptorokat és most a dzsungelen keresztül üldözik a dinoszauruszok. Pattanj a repülőgépre és indulj a megmentésére! A Park területén mindig történik valami, a veszély soha nem tűnik el, hiszen dinoszauruszokról van szó!

A LEGO Jurassic World készletekről minden szükséges információkat megadjuk az érdeklődőknek. Lépj kapcsolatba kollégáinkkal a honlapon szereplő elérhetőségeink egyikén és segítünk megtalálni azt a LEGO Jurassic World készletet, amire igazán vágysz vagy ami még hiányzik a kollekciódból!