LEGO Juniors készletek Batman és a Hihetetlen család kalandjaival!

2021-01-12

 

A LEGO Juniors készletek olyan izgalmas kalandokat tartogatnak, hogy senkinek nem lesz kedve felállni a legózásból! A legó készletek legújabb darabjai a kedvenc kalandjaidat rejtik, azokat a fordulatos történeteket, amikben a hősök és a gonoszok csapnak össze. Az álarcos jótevők nem hagyják, hogy bárki áldozatául essen a kegyetlen bűnözőknek és gonoszoknak, hanem rács mögé juttatják a bajkeverőket. Neked ki a kedvenced az álruhás igazságosztók közül? Batman, a denevérember nyűgöz le a szuper járgányával vagy inkább a Hihetetlen család tagjainak szurkolsz? Mi van, ha azt mondjuk, hogy nem kell választanod közülük?

LEGO Juniors készletek

A LEGO Juniors készletek két képviselője elérhető a webshopunkban. Az egyik a Joker támadása a Denevérbarlang ellen, a másik pedig a Hihetetlen család és Nyúlánka üldözése a háztetőn. Mind a kettő LEGO Juniors készlet több elemet és kiegészítőt, több figurát tartalmaz. Az általunk forgalmazott LEGO Juniors készletek közel száz darabból állnak, a legó kockákból kisebb helyen is elférő modellek építhetőek. A játék könnyen összeállítható, ezért ajánljuk kisebbeknek is.

LEGO Juniors készleteket nyaralásra, kirándulásra is el lehet vinni, mert viszonylag kis méretű, kevés darabból álló készletről van szó. Ugye, milyen jó, amikor nem kell addig várnod arra, hogy játszhass, amíg hazaértek, hanem előveheted a kedvencedet és eljátszhatod az üldözés történetét mindig kicsit másképp? Robin is segít abban, hogy Joker ne ússza meg szárazon és a Denevérszárny sugárhajtású repülővel üldözőbe veszik Batman ellenségét. Nyúlánka hosszú karja vajon mindenhová elér? Ne hagyd, hogy bajba kerüljön a Hihetetlen család és segíts nekik a hajszában!

A webshopban minden LEGO Juniors készlet kedvező áron elérhető, kiszállítással megrendelhető. Ezek a készletek a kisebbeknek ajánlottak, már 4 évesek is ismerkedhetnek velük, de még a 7 évesek számára is örömteli szórakozás lehet 151 legó kocka összeállítása. A vásárlásról és a termékekről a megadott elérhetőségek egyikén lehet érdeklődni!