LEGO Ideas - Fender Stratocaster

2022-01-25

A LEGO Fender Stratocaster egy legenda újjáéledése, amelynek minden LEGO- és zenerajongó gyűjteményében ott a helye!

A Fender Stratocaster a világ egyik legismertebb gitárja - még azok is hallottak róla, akik nem különösebben érdeklődnek a gitárok iránt -, és olyan zenészek játszottak rajta, mint Jimi Hendrix, vagy Eric Clapton, de a sor hosszasan folytatható lenne. A gitár az '50-es évek első felében született, és azóta szinte változatlan formában folyik a gyártása mind a mai napig. A LEGO Fender Stratocaster ezt a méltán híres hangszert formázza meg, mellette pedig egy 65 Princeton Reverb erősítőt is találsz a dobozban, amivel teljessé teheted a készletet.

LEGO Fender Stratocaster készlet részletessége valósághű: a készlet olyan, az eredeti hangszeren is megtalálható részleteket tartalmaz, mint a hangolókulcsok, a hangszedőváltó, vagy épp a beállítható tremolókar, de a 65 Princeton Reverb erősítőn is találsz érdekes részleteket, hiszen az levehető panelekkel rendelkezik, amelyek alatt az alaplap, a visszhangtartály, a hangszóró és más, belső részletek láthatóak. Emellett a készlet gumikábeleket is tartalmaz, amelyekkel összekötheted a gitárt és a lábkapcsolót az erősítővel.

Ha Te is zenerajongónak vallod magad, és kifejezetten kedveled a klasszikusnak számító elektromos gitárok hangzását, netán magad is zenélsz, és persze a LEGO is a rajongásod tárgya, érdemes kiegészítened a gyűjteményedet a LEGO Fender Stratocaster készletünkkel! Az összeállítása nem lesz nehéz, a végeredmény pedig minden tekintetben meggyőz majd, hogy ez a készlet nem hiányozhat a polcodról! Tekintsd meg a LEGO Fender Stratocasterről készült képeket, amelyeken minden részlet jól látható, és garantáljuk, hogy felveszed ezt a készletet a kívánságlistádra!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a LEGO Fender Stratocaster iránt, rendeld meg webáruházunkból mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

LEGO Fender Stratocaster