LEGO Denevérszárny a legnagyobb Batman rajongóknak

2021-02-12

A LEGO Denevérszárny egy lélegzetelállító, részletes másolat, levehető védőtetővel, kidolgozott belső térrel és állítható terelőlapokkal. 

 

LEGO DenevérszárnyLEGO Denevérszárny minden Batman rajongó szívét megdobogtatta, amikor a Gotham City 200. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségen átsuhant az égen, majd megsemmisítette Joker ballonjait. Ez a gótikus stílusú  Denevérszárny most a Te otthonodat is díszítheti, ugyanis a LEGO megalkotta a tökéletes másolatát, egy ikonikus készletet, a legnagyobb Batman rajongók számára. 

A LEGO Denevérszárny összerakása is igazi élmény, ahogy szép lassan összeáll a rendkívül látványos, részletgazdag másolat. Biztos lehetsz benne, hogy ez az építkezés kihívással teli munka lesz, ugyanis egészen pontosan 2363 darabnak kell megtalálnod a helyét, ugyanakkor egy részletes útmutató lesz a segítségedre. A LEGO Denevérszárnynak már a fizikai mérete is impozáns, hiszen elkészítve 11 cm magas, 52 cm hosszú és 58 cm széles. A készletben található hozzá egy állvány, de falra is felszerelhető, így igazán különleges hangulatot ad a helyiségnek. A Batman rajongók örömére még három minifigurával, BATMAN-el, JOKER™-el és egy Boomboxos banditával, valamint egy, a jármű műszaki adatait tartalmazó névtáblával egészítették ki a csomagot. 

LEGO Denevérszárny minden része tökéletesen meg lett tervezve: a levehető védőtető alatt részletesen kidolgozott belső teret találsz, a terelőlapok pedig állíthatóak. Ez a készlet garantáltan levesz a lábáról minden Batman rajongót, de akkor is ajánljuk, ha magáért az építés élményéért vásárolnád meg. Ha a népszerű Batmobile-t már beszerezted, semmiképp se hagyd ki a LEGO Denevérszárnyat sem, ugyanis a kettő együtt igazán lélegzetelállító látvány lesz. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a LEGO Denevérszárny iránt, fordulj hozzánk bizalommal, és rendeled meg akár még ma! Ha kérdésed merült fel a készlettel vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre!