Lego City készletek egy városnyi kalanddal

2021-07-19

Lego City készletekből hatalmas választék vár, mindegyik egy külön kis világ, amiből összerakhatod apránként Lego City teljes világát! A lego készletek attól olyan nagyszerűek, hogy a leghétköznapibb dolgokból is izgalmas kaland születik. Nem kell mesevilágot építeni vagy fantasztikus történeteket formába önteni ahhoz, hogy egy készlet hihetetlenül izgalmas legyen. A kaland a Te fejedben születik meg, a lego kockák csak eszközök ahhoz, hogy egy vagy több készletből történeteket építs fel.

Lego City készletek

Lego City készletekben az a legkülönlegesebb, hogy hétköznapi dolgokat rejtenek a dobozok. A lego építőelemekből Rendőrségi rabszállító, járőrcsónak, helikopter készül és még mobil rendőrparancsnoki központ is készülhet. Lego Cityben a bűnnek semmi esélye sincsen, ha Te veszed kézbe a dolgokat! Szerezd be az összes Lego City készletet ahhoz, hogy rendelkezhess a teljes csapattal és eredj a bűnözők nyomába! Akár még rendőrségi helikopteres üldözésbe is belefoghatsz, ha a rossz fiúkat másképp nem tudod elkapni.

Természetesen egy város életét még sok, más esemény is színesítheti, a rendőrségi ügyek mellett ott vannak a katasztrófa helyzetek is. Egy tűzeset egyik pillanatról a másikra fellángolhat a szomszédos zöldségesnél vagy a könyvtár épületében, de aggodalomra semmi ok, mert a Tűzvédelmi egység tudja a dolgát és gyorsan reagál, hogy sikeresen eloltsa a tüzet.

A Lego City készletekkel tehát nem lesz unalmas egyetlen délután sem a gyerekszobában, éppen ellenkezőleg. Rajtad áll, hogy aznap mi fog történni a városkában, egy nyugodt és csendes nap elé néznek a lakók vagy valamilyen  esemény miatt felbolydul a város. Eldöntheted, hogy vidéken vagy a belvárosban időznél inkább, vonatokkal, traktorokkal és más járművekkel utaznál.

Lego City készletekből a webáruházunkban megtalálod az összes, izgalmas terméket, csak választanod kell belőlük. Nem szeretnél választani? Gyűjtsd össze őket és legyen Tiéd minden Lego City készlet! Az általunk forgalmazott termékekről a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén tájékoztatunk.