LEGO® boltunkban a Disney világa is megelevenedik!

2019-02-27

A legózásnak hatalmas rajongó tábora van, kisfiúk és lánykák egyaránt szeretnek elmerülni az építőjátékok világában. Ha a Te gyermeked is imádja ezzel tölteni az időt, ismerd meg LEGO® boltunk kínálatát, és lepd meg a csemetét egy új csomaggal!

Ha igazi, lányoknak szólóLEGO®játékot keresel, érdemes megnézni Disney hercegnők tematikájú játékainkat! Minden kislány lélegzete eláll egy ilyen ajándék láttán. Régi mesehősök és új hercegnők egyaránt felbukkannak LEGO® boltunk kínálatában. Csipkerózsika kastélya, Elsa jégpalotája, Aranyhaj szobája mind kirakható színes építőelemekből vagy akár Hamupipőke csodás hintója is, de aki egzotikusabb kalandokra vágyik, az akár Vaiana óceáni utazását is felelevenítheti!

Vásárold meg LEGO® boltunkból a Disney hercegnők meséit idéző csomagokat, hogy azok a gyerekszoba padlóján keljenek új életre! Az akár több, mint 500 darabos LEGO® készlet kicsiknek és nagyoknak is mesés élmény. Keress minket bátran, szívesen válaszolunk kérdéseidre megadott elérhetőségeink bármelyikén!