Lego Adventi naptárral indul a visszaszámlálás!

2020-11-02

A karácsony a Lego világában sem maradhat el, a szeretet ünnepe a Lego figurák naptárában is ott szerepel, pirossal kiemelve. A gyerekek izgatottan számolják a napokat, mennyi van még hátra a karácsonyfa feldíszítéséig, az ajándék bontásig, a karácsonyi sütemények kóstolásáig. A gyerekek életében néhány hét a végtelenül hosszúnak tűnik, de egy meglepetésekkel teli Lego Adventi naptárral talán meg lehet könnyíteni számukra a várakozást!

Minden gyerek megérdemel egy Lego Adventi naptárat, hiszen a naptárnak köszönhetően a karácsony előtti napok mindegyikén egy-egy apró meglepetéssel csillapíthatja türelmetlenségét a piros betűs ünnep iránt. Ne feledkezz meg az idei adventi naptárról, még van időd beszerezni, mielőtt beköszönt a december és vele együtt a nagy visszaszámlálás! 

Természetesen adventi naptárból már számtalan stílusút kínálnak a boltok, de egy vérbeli lego rajongóhoz csakis az eredeti Lego Adventi naptár illik! A Lego idén sem okoz csalódást a kisgyerekeknek és 24 ablakocskával rendelkező, ajándékokkal teli naptárat tervezett számukra. Mire a gyerekek az utolsó ablakot is kinyitják december 24.-én, dupla öröm várja őket: végre karácsony van, a szorgosan összegyűjtött lego figurákból pedig egy új játékot is össze tudnak állítani.

Lego Adventi naptárból éppen ezért többféle tematikájú ajándék doboz is készült. Gondoltunk azokra, akik a varázslók világában érzik otthon magukat és Harry Potter kalandjaiban szeretnének elmerülni, kedvezünk a Star Wars népes rajongótáborának és azok a kicsik sem maradnak lego nélkül, akik a karácsonyi jeleneteket szeretnék eljátszani a Friend figurák segítségével. 

Minden Lego Adventi naptár a szeretet ünnepére hangol, téli tájak, karácsonyi hangulat, fa díszítés, önfeledt szórakozás bújuk meg az ablakok mögött. Keress minket bizalommal és vásárolj Lego Adventi naptárat minél hamarabb, mert közeleg december első napja! Kicsiknek és nagyoknak is ajánljuk a naptárat! Nyissátok ki együtt, közösen az első ablakot és kezdődhet a visszaszámlálás!