Jurassic World LEGO® játékok: Egy új világ tárul fel!

2018-07-23

Dinoszauruszok napjainkban? Ez csakis a Jurassic World lehet! A nagysikerű film kicsiknek és nagyoknak egyaránt hatalmas élményként szolgált és számtalan játékkészítő fantáziáját megragadta. Természetesen a LEGO® játékok sem maradhattak Jurassic World nélkül, így azok is belemerülhetnek a dínós kalandokba, akik a LEGO® játékokat is imádják.

Lepd meg gyermekedet a Jurassic World LEGO® játékok egyikével, és építsétek fel együtt a hét jelenet egyikét! Ugyanis nem csupán egy, de rögtön hét féle Jurassic World LEGO® játék közül válogathat mindenki, aki szeretne egy kis kalandot csempészni a gyerekszobába!

Melyik híres diszoszaurusz a gyermeked kedvence? A félelmetesen gyors velociraptor, a hirtelen haragú indoraptor vagy a sebesen suhanó pteranodon? A sornak még nincs vége, mindenki megtalálja azt az őshüllőt, ami a kedvence lehet és összeállíthatja az egyik fantasztikus jelenetet a Jurassic World LEGO® játékok darabjaiból.

 

Amennyiben szeretnéd meglepni a gyerekeket vagy akár az egész családot valamelyik Jurassic World LEGO® játékkal, lépj kapcsolatba velünk! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén felteheted kérdéseidet!