Ha már látta a csemete, most játszhat is a The LEGO Movie 2-vel!

2019-03-12

Lucy és Emmet visszatért, már a mozivásznon a The LEGO Movie második része. Teljes öt évet kellett várni arra, hogy az elsöprő népszerűségnek örvendő LEGO® film folytatást kapjon, de végre megérkezett. 

A kreatív, vicces és izgalmas animációs film most újra bizonyíthat! Ha gyermeked szerette az első részt, biztosan imádni fogja a The LEGO Movie 2-t is!

Itt a lehetőség, hogy megszerezd a második rész kalandjait bemutató LEGO® készleteket! Webáruházunkban már elérhetőek a The LEGO Movie 2 alapján készült játékok! A LEGO® világra ismét a veszély árnyéka vetül, az űrből érkező ellenség képében. Hőseinknek meg kell menteniük tőlük szeretett otthonukat. A kicsik összerakhatják és eljátszhatják az izgalmas jeleneteket, hogy ők is részesei legyenek a nagy kalandnak! Több fajta LEGO® készletből is válogathatsz, akár gyűjtheti is őket a csemete, hogy minél több meglegyen a The LEGO Movie 2-ből!

Webáruházunkban 14 különböző csomagban elérhetőek a játékok! Rendelj bátran, elérhetőségeink bármelyikén szívesen segítünk, ha kérdésed van!