Fedezd fel a Lego Friends termékek világát!

2020-01-14

A Lego már a megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend, ami napjainkban is töretlen. A játékgyár mindig újabb és újabb termékekkel lepi meg a rajongóit, így mostanra már számtalan sorozat áll kicsik és nagyok rendelkezésére. Ezek között igen kedveltek a Lego Friends termékek, amelyek a való életben is előforduló szituációkat elevenítenek meg játék közben. Így a kicsik észrevétlenül is rengeteget tanulnak, okosodnak, és gyakorolhatják a legkülönbözőbb helyzetekben való viselkedést.

Lego Friends termékekA Lego Friends termékek között már 4 éveseknek is találhatsz megfelelő játékokat: a Kedvencek játszótere, a Tengerparti felfrissülés, Mia istállója és Emma mozgó kisállat kórháza ajánlott a legkisebbeknek. A Lego Friends termékek mindegyike vidám témájú, a többség kirándulással, nyaralással, pihenéssel és szórakozással kapcsolatos. A gyerekek szívesen játszanak velük, de ilyenkor még a szülők is élvezettel vetik bele magukat a legozás világába. Válaszd akár a Heartlake City Szupermarketet vagy az Éttermet, építkezzetek együtt, majd éljétek bele magatokat a szituációba, és gyakoroljátok gyermekeddel a hétköznapi életben előforduló szerepeket! Ha valami különlegesebbet szeretnél, akkor Stephanie díjugrató pályája, a Delfin mentő akció és a Világítótorony mentőközpont is jó választás lesz, de a Heartlake City Kórház is nagyon népszerű.

A Lego Friends termékeket ajánljuk egészen 12 éves korig, jó választásnak bizonyulnak születésnapra, névnapra, illetve bármilyen alkalomra. Választékunkban kisebb és nagyobb készletek is találhatóak, így kedvedre válogathatsz a Lego Friends termékekből. Nézz körül nálunk személyesen vagy webáruházunkban, és lepd meg gyermeked egy olyan játékkal, ami fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, és ráadásul szerepjátékként is nagyszerű! Ha kérdésed van a Lego Friends termékekkel, illetve a rendelés menetével kapcsoltban, keress fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, kollégáink szívesen segítenek mindenben!