A Star Wars őrület folytatódik! Megérkeztek a Han Solo filmhez kapcsolódó LEGO szettek!

2018-05-31

A LEGO szettek készítőinek egyik kedvenc témája a Star Wars, nem véletlenül, hiszen a filmek témájának köszönhetően szinte kifogyhatatlanok az ötletekből, ennek hatására pedig mindig lehet újdonságokkal találkozni. Természetesen ehhez hozzájárulnak azok az új alkotások is, amelyek minden évben megörvendeztetik a valódi fanatikusokat, így a most mozikba kerülő Han Solo filmmel kapcsolatban is már beszerezheted a legújabb Star Wars LEGO szettet!

A Han Solo LEGO szettek értelemszerűen a film emlékezetes jeleneteit dolgozzák fel, így, ha a termékek megvásárlása mellett döntesz, újra átélheted a mozi jellegzetes pillanatait anélkül, hogy még egyszer jegyet váltanál a filmre. Természetesen a Han Solo LEGO készletekből a kultikus figurák és az új szereplők sem hiányozhatnak, ezek pedig egytől-egyig értékes daraboknak számítanak a szettektől függetlenül is.

Legyél Te is az elsők között, szerezd be választékunkból a Neked tetsző Han Solo LEGO szettet! Ha a vásárlás előtt kérdésed lenne a termékekkel kapcsolatban, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

kockavilag.hu_1.18maj.jpg