A legozásból nem lehet kinőni – Exkluzív Lego termékek a nagyobbaknak!

2019-10-08

A Lego mindig is egy olyan kreatív játék volt, ami a legtöbb gyermeket, sőt, még a felnőtteket is elvarázsolt. Kicsik és nagyok előszeretettel ültek és ülnek le építkezni, a játékba sokszor még a felnőttek is belefeledkeznek. Te is néha így vagy vele? Akkor érdemes felfedezned az Exkluzív Lego termékeink kínálatát, amiben egészen különleges készleteket találsz!

Exkluzív Lego termékekAz Exkluzív Lego termékek főként a nagyobb gyerekeket, illetve a felnőtteket célozzák meg. Egyes készletekből valódi épületek másai építhetők meg. Imádod Londont? Építs magadnak egy saját Big Bent, majd egy Tower Bridge-t! Ausztráliáért vagy oda? Most akár a Sydney Operaházzal is díszítheted az otthonod! Az Exkluzív Lego termékek között megtalálható még a Taj Mahal, egy londoni autóbusz, egy szélerőmű is, de nagy sikere van az Óriáskerék, a Körhinta és a Hullámvasút készletnek is. Érdekjelnek az autók? A Lego Exkluzív termékek között megtalálod a neked valót! Volkswagen T1 lakóautó, Mini Cooper, Volkswagen Bogár, James Bond Aston Martinja, valamint Ford Mustang szerepel a kínálatban. És ezzel még nincs vége! Válogathatsz a Párizsi étterem, az Assembly Square, a Belvárosi bár, a Sarki autószerelő, az Apollo 11 holdkomp készletekből is, de népszerű még az Upside Down és a Csendes Mary is. Ha pedig már a hosszú, sötét őszi és téli estékre készülnél, a Lego Exkluzív termékekkel is hangolódhatsz! Válaszd a Téli ünnepi kisvasút, a Téli vasútállomás vagy a Téli tűzoltóállomás készletet!

Az legozás jó hatással van az agyműködésre, a kreativitásra, nagyszerű időtöltés egyedül és társaságban is.  Nagyobb gyermekednek keresel ajándékot? Magadat lepnéd meg valamivel, ami elfoglal majd a hosszú, téli estéken? Válassz kedvedre a Lego Exkluzív termékek közül, és már indulhat is az építkezés!

Fordulj bizalommal Lego szaküzletünkhöz, ahol minden korosztály számára megtalálod az ideális készletet! Alkoss valami igazán szépet a Lego Exkluzív termékekből, garantáltan nem fogsz csalódni bennük!