A Lego Ninjago különleges világa

2020-06-12

Lego Ninjago készletek már évek óta a legnépszerűbbek közé tartoznak a Lego kínálatában. A Ninjago egy olyan különleges világ, ahol a fiatal nindzsák a gonosz erőkkel szállnak szembe. A Lego Ninjago készletek között mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy gyermeked egy izgalmas játék részese lehessen: hősies minifigurák, sárkányok, templomok és felfegyverzett járművek teszik felejthetetlenné a küzdelmet. 

 

A minifigurák között ott vár Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay és Cole és természetesen nem maradhat ki Wu mester sem. Kai vezeti a nindzsák csapatát, ezért ő az egyik legnépszerűbb szereplő a játékban. Több Lego Ninjago készletben is megtalálható Nya-val együtt, aki a víz elemi erejét veti be a gonosz ellen. Lloyd, Garmadon mester fia, ám az ő útja az, hogy a Spinjitzu nagymesterévé váljon. Zane, a jég nindzsája, egy nindroid, akinek a segítségére mindig számíthatnak a bajba jutottak. A Lego Ninjago minifigurák között a legerősebb Cole, aki ráadásul mindenkinél bátrabb. Jay pedig, az örök mókamester, a leggyorsabb mindegyikük között. A Lego Ninjago természetesen nem csak minifigurákból áll, hanem számtalan jármű is található a kínálatban: Dzsungeljáró, Kai vadászgépe, Cole speedere, sőt, még Jay kibersárkánya is a legnépszerűbb készletek közé tartoznak. Az izgalmas játékhoz elengedhetetlen még a Koponyavarázsló tömlöcei, a Tűzkő robot és Zane Mino teremtménye is. A legnagyobb Lego Ninjago rajongóknak ajánljuk a Sárkányverem, a City és a City dokkjai készleteket is, amik nem csak nagyon izgalmasak, hanem látványosak is. A Lego Ninjago készletek között már egészen négy éves kortól minden korosztály megtalálja majd a neki való játékot. A gyerekek egy szuper szerepjátékban találják magukat az építkezés után, melynek során végig játszhatják maguk is a nindzsák történetét.

Ha a Te gyermeked is odáig van a sorozatért, érdemes minket felkeresned, mert nagy raktárkészlettel várunk a Lego Ninjago készletekből! Fordulj hozzánk bizalommal, ha kérdésed van a termékekkel vagy a rendeléssel kapcsolatban, kollégáink szívesen segítenek mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén!