A Lego Minecraft készletek a kisiskolások kedvencei!

2020-05-22

Ahogy nőnek a gyerekek, úgy változik a játék iránti igényük is. Természetes, hogy a nagyobbak egyre inkább előnyben részesítik a bonyolultabb játékokat, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek. A Lego Minecraft termékek pontosan ilyenek: ezek a készletek a hét év feletti korosztálynak készültek, a Minecraft videójáték alapján. 

 

A Minecraft napjaink egyik legsikeresebb videójátéka, amely 2011-ben jelent meg és gyorsan a legnépszerűbbek közé jutott. A játék tulajdonképpen egy blokkokból álló, 3D-s világ, ahol nyersanyagok felhasználásával építhetnek a gyerekek különféle építményeket, készíthetnek eszközöket és felvehetik a harcot az ellenségeikkel is. Lehetőség van több játékos együttműködésére is,  de kitűzött cél nincs, így a játékosok maguk dönthetik el, illetve alakíthatják ki a játékmenetet. A Lego Minecraft készletek ugyanolyan nagyszerű szórakozást nyújtanak, mint az eredeti videójáték. Főként a 7 és 14 év közötti korosztálynak ajánljuk őket. A Lego Minecraft termékek széles választékban kaphatóak üzletünkben, a kisebb, ezért alacsonyabb árkategóriájú játékoktól kezdve az egészen sok darabból álló készletekig. A Csirkeudvar, a Zombibarlang, a Gyapjúfarm és a Pandabölcsőde is izgalmas játékot biztosít a gyerekeknek, de a Falusi rajtaütés, a Creepet barlang és A kalózhajós kaland is garantáltan hosszú időre fogja őket lefoglalni. A Lego Minecraft olyan játék, ami kiváló szórakozás egyedül és társaságban is. Fejleszti a kreativitást, a fantáziát, a kézügyességet és építkezés közben könnyen szövődnek életre szóló barátságok.

Ha olyan ajándékot keresel videójáték rajongó gyermekednek, aminek garantáltan örülni fog, a Lego Minecraft a legjobb választás! A teljes kínálatunk megtekinthető honlapunkon keresztül, de ha személyesen szeretnéd kiválasztani az ideális Lego Minecraft készletet, szeretettel várunk szaküzletünkben. Ha kérdésed van termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeinken, és készséggel tájékoztatnak a részletekről!